Kuinka pelata ylipari

Ylipari – se on taskupari, joka on korkeampi kuin yksikään pöydällä olevista korteista. Esimerkiksi, käsissä “Q ♠, Q ♥”, ja board “4 ♣, 7 ♣ 9 ♥”.

Tämä käsi antaa paljon luottamusta, varsinkin kun vahvuus on vahvistettu flopilla. Tässä artikkelissa opit miten oikein pitäisi olla sellainen pari.

Täällä, kuten aina pokerissa, paljon riippuu siitä, että se oli floppi, ja molemmat käyttäytyivät kilpailijoita. Palataan esimerkkiämme. Olemme flopilla. Tähän asti olemme tehneet ennen floppia veto 3 ja teimme puhelun, ainoa vastustaja online kasino suomi. Flopilla, me nosti jälleen veto, vastustaja tuettu. Useilla tavoilla – joka kortti hän voi olla.

1. Hän piirtää. On mahdollista, hän on tasapeli. Joko suoraan ylös (jos hän 8A tai 68) tai värin, jos hänellä on jo käsissään 2 korttia puku ♣.

Tämä on todennäköisesti yleisin variantti. Loppujen lopuksi, mitä hän zakoliroval flopilla kertoo hänen voimansa yhdistelmän. Jos hän tuo paljon, se voi olla vain bluffaa. Loppujen lopuksi yhdistelmän hän vain voi kerääntyä 1 4 tapausta.

Ainoa kysymys on, miksi kortit Tipo “8A” tai “68” rinnastaa meille ennen floppia? Samoin on mahdollista, että se sopi Giants (Tipo “AK”, “AQ”).

2. Hän asetti. Jos pimeät korttinsa “44”, “77” tai “99”, on jo flopilla hän on joukko, joka on meille. se on erittäin vaarallista meille, koska mahdollisuudet että jäämme toinen nainen – kurja.

Tämä vaihtoehto on hyvin realistinen. Jos hänellä on pari, monet pelaajat zakoliruyut pieni korotus ennen floppia helposti. Hän floppasi, pelaaja alkaa tuntea hyvin luottavainen, koska hänen mahdollisuudet voittaa ovat pyrkineet lähes 100%.

3. Hänellä on yksi tai kaksi paria. Jos hänellä on yksi tai kaksi paria. Esimerkiksi, “75” tai “49”. Tässä tilanteessa en ymmärrä tekojensa. Preflop puhelun tällaisia ​​pareja ei voi vain kokenut pelaaja, joka ei tiedä, mitä kertaiseksi.

Edellä olevasta keskusteltu huomioiden voimme päätellä, että vielä ei lainkaan selvää, mutta toimet vastustajan saattaa viitata siihen, että hän valmistelee vahva käsi.

Tietenkään älä unohda kuvan pelaaja, jota vastaan ​​on taistelua. Jos se on tiukka pelaaja, se on parasta enää nostaa hintoja. Jos pelaaja bluffaa usein, se voi ottaa riskiä tulevaisuudessa.

Miksi joskus on parempi menettää ylipari. Tilastot osoittavat pelaajat voittaa potin ylipari ei ole niin usein. Ja paljon riippuu siitä, onko asia tulee ennen levyt. Kanssa ylikorttia parhaiten pelotella sitäkin ennen floppia ja voittaa täällä voisi olla, eikä paljon rahaa, vaan kerätä pari isoa kaihtimet mahdollisimman tarkasti.

Kanssa ylipari on jopa parempi mennä all-in ennen floppia toiseen. Voit poistaa niin paljon pelaajia, jotka voivat olla suora tai väri. Loppujen lopuksi vasta aloittelija on valmis tasolle all-in ennen floppia roskakoriin kortteja.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *